Death
profile Herra Toad Kitunen dead

Result added May 31st, 2012

Match notes
HoI:n lähtiessä hyökkäämään alkaa sammakot puolustamaan kovin vasenpainotteisesti. Aloituspotku tähdätään keskelle kenttää, mutta ilmeisesti ensimmäisen pelin innoittamana kaikin voimin potkaistu pallo lentää kentän laitaa ja pomppii ylitse. Mephistopheles nappaa katsomon heittämän pallon ja HoI hyökkäys pääsee liikkeelle.

Sammakot alkaa perus puolustuksella, pientä tönimistä ja miehet jonoon esteeksi. HoI kuitenkin raivaa tietään oikeasta laidasta eteenpäin ja tähän reaktioksi sammakot alkavat hissukseen pomppia häkitapaisen keskelle, mutta palloa ei saada irti. Lopulta HoI tekee viidennellä turnilla maalin eli sammakoilla neljä kiekkaa aikaa tasoittaa.

Sammakot lähtee ryhmittyy vasemmalle. Sieltä "rottamainen" ryntäys eteenpäin ja HoI siirtää puolustuksensa eteen. Sen verran on blokkeria sitten jo sammakoiden iholla, että Sir F. Art päättää dodgeta, liipata, dodgeta ja vielä kipittää maaliin GFI turvin. Ensimäisessä erässä ei sitten sen suurempia enää tapahdukkaan. Joku sammakko taitaa lähteä knokkiin huilimaan ja joku ruumishuoneellekkin.

Tokassa erässä sammakot taas hyökkäykseen samalla taktiikalla. Tämä kuitenkin ärsyttää kymmentuhatpäistä katsomoa niin suuresti, että kivet alkavat satamaan kentälle. Kolme HoI blockeria ja kaksi sammakkoa nurin. Sammakot kipittää laitaan, pallo kuitenkin vielä taaempana suojassa. J-Ho saa kuitenkin käskytettyä sen verta pelaajaa laitaan muuriksi, että sammakot päättää vaihtaa laitaa. Ennen kuin saadaan kuitenkaan mitään järkevää kuviota kasaan, niin dodge feilaa. HoI ehtii kipittämään pelaajia riittävästi toiseenkin laitaan ja lopulta pallo irti, HoI pääsee taas hyökkäämään.

Hökintapaisella kuviolla ja marauderin viedessä palloa HoI etenee sammakoiden yrittäen pomppia aina vuoronsa lopuksi ja irroittaa palloa. Viimein marauder saadaan nurin, mutta pallo bounssaa taas Mephistophelesille. HoI etenee ja sammakot yrittää jatkuvasti pallonirroitusta. Lopulta saadaa Mephistopheles myös nurin, mutta palloa ei saada (both down). HoI kasailee sumpun ja käy taas nostamassa pallon. Sitten J-Ho päättää vielä, että sammakoiden täyttäessa knokkiboxia on varaa jo "pelailla" ja käskyttää handärin (719)ille. Sammakot kuitenkin onnistuu vielä lopuksi piirittämään puolittain Mephistophelesin. Muutama blokki ja sitten parilla GFI:lla pallo maaliin, HoI vie voiton 2-1

---------------------

No melkein oikein muisteltu muttei kyllä sinne päinkään :D

Eli: Ekan erän jälkeen tilanne oli 1-0. Sammakot ei tod. tehnyt maalia, vaan maalinteko kariutui feilattuun dodgeen. Niin ja se pitch invasion tuli ekassa erässä Kalratin lähtiessä hyökkimään.

Tokan erän alkuun tuli riotti, jonka jälkeen sammakot kävi tekaisemassa nopean maalin. HoE ( niin siis HoE ei HoI) ei siis missään välissä riistänyt palloa. Tämän jälkeen sitten HoE kävi tekemässä pitkän hyökkäyksen jälkeen 2-1.

Mut muuten se taiski olla jotakuinkin niin kuin kirjoitit.